Welcome to Dinamik Counter-Strike Servers
![]() |
Welcome to Dinamik Counter-Strike Servers, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Dinamik Counter-Strike Servers by signing in or creating an account.
|
Guest Message by DevFuse
Cereri GM
Exemplu Cerere GM
Nume: Nickname
Varsta: 18
Play time: 15000+
Level: 127
Regat: Albastru
Motivu pentru care doresti : De Razgaiat. Sa moara Afrodita vreau sa fiu mare bulibasa la voi acia sa nebunesc daca va mint
Cerinte minime :
-18 ani
-Play time: 15000+ minute. de preferabil sa faceti screenshot
-Level minim: 127
-Sa stii sa ajungi in camera cristalului pe la intrare pe jos.
-Sa stii cum se face un DT.
-Pentru cine nu doreste sa munceasca, GM-ul costa 100 euro (Donatie PayPall - Card si SMS) la cursul zilei cu specificatia de a respecta regulile impuse de noi, cine nu face asta pierde GM-ul Consider ca cine vrea sa cumpere gm ori vrea sa faca treaba buna ori vrea si el sa fie gm ma rog ideea este ca nu cred ca va permiteti sa aruncati cu banii pe geam deci cine este dispus sa dea sa isi ia gm ma anunta inainte si eu spun daca accept sau nu:)
Deci daca in cazul in care nu indepliniti conditiile nu va obositi sa postati si considerativa RESPINSI .
Varsta: 18
Play time: 15000+
Level: 127
Regat: Albastru
Motivu pentru care doresti : De Razgaiat. Sa moara Afrodita vreau sa fiu mare bulibasa la voi acia sa nebunesc daca va mint
Cerinte minime :
-18 ani
-Play time: 15000+ minute. de preferabil sa faceti screenshot
-Level minim: 127
-Sa stii sa ajungi in camera cristalului pe la intrare pe jos.
-Sa stii cum se face un DT.
-Pentru cine nu doreste sa munceasca, GM-ul costa 100 euro (Donatie PayPall - Card si SMS) la cursul zilei cu specificatia de a respecta regulile impuse de noi, cine nu face asta pierde GM-ul Consider ca cine vrea sa cumpere gm ori vrea sa faca treaba buna ori vrea si el sa fie gm ma rog ideea este ca nu cred ca va permiteti sa aruncati cu banii pe geam deci cine este dispus sa dea sa isi ia gm ma anunta inainte si eu spun daca accept sau nu:)
Deci daca in cazul in care nu indepliniti conditiile nu va obositi sa postati si considerativa RESPINSI .
Single page
![]() |
Pinned Important pentru toti (va rog cititi)Started by Moartea, 17 Oct 2011 |
|
|
|
![]() ![]() |
Pinned Citeste Inainte De A Face Cerere Gm.Started by EyeObs, 06 Apr 2011 |
|
|
Single page