Jump to content

Welcome to Dinamik Counter-Strike Servers

Welcome to Dinamik Counter-Strike Servers, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Dinamik Counter-Strike Servers by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Customize your experience here
Guest Message by DevFuse

* * * * * 2 votes

Intrebari Si Raspunsuri Metin2

(Dinamik Metin2)

208 replies to this topic

#181 ChesteR

Member

• Server Admin
  • Member n°:20
  • posts 104
  • LocationNY
  • Cs Nickname:ChesteR
  • Time Online: 3d 5h 28m 22s

Posted 28 March 2012 - 08:22 PM

De unde iau si eu clientul :? Am incercat linku` pt extern/romania nici unul nu merge ...Help !

Thank you,

Code Of Honor - Never Regret For Being Yourself

Posted Image

#182 Serenity

Turturelul

• Members
  • Member n°:4,366
  • posts 572
  • LocationAlba Iulia
  • Cs Nickname:[Jounin]-Serenity
  • Time Online: 23d 28m 8s

Posted 29 March 2012 - 02:29 AM

http://fastupload.ro...f4e745e3a6.html
LE: nici acest link nu mai merge am vazut prea tarziu iti raspund prin pm

Edited by Serenity, 29 March 2012 - 02:30 AM.

Posted Image

I believe that through discipline, though not through discipline alone, we can achieve serenity, and a certain small but precious measure of the freedom from the accidents of incarnation, and charity, and that detachment which preserves the world which it renounces.-Robert Oppenheimer

#183 stefystefy91

DjShadow

• Members
  • Member n°:8,696
  • posts 130
  • Cs Nickname:DjShadow
  • Time Online: 1d 18h 29m 39s

Posted 29 March 2012 - 10:41 PM

http://dinamik.ro/mt...php?s=downloads

http://fastupload.ro...f4e745e3a6.html

Edited by stefystefy91, 29 March 2012 - 10:41 PM.

Name:Shadow

Race: Warrior Body-Force
Posted Image

#184 NiNjuTzikA

Newbie

• Members
  • Pip
  • Member n°:31,768
  • posts 26
  • Cs Nickname:NiNjuTzikA
  • Time Online: 6h 46m 26s

Posted 08 April 2012 - 01:26 PM

Ib spune :
UPDATE Armura de lvl 100 (110)
  • +0 pana la +4 => lvl 100
  • + 5 => lvl 102
  • + 6 => lvl 104
  • + 7 => lvl 106
  • + 8 => lvl 108
  • + 9 => lvl 110
Dar am si eu o intrebare...Defapt s-au schimbat aceste chestii nu? doarece armura posedata +5/6 este de la lvl 106 ....
, +4 pana la 105 si restu in colo nush asa este acum nou sau asa era inainte??
Astept un raspuns....

Edited by NiNjuTzikA, 08 April 2012 - 01:28 PM.

Sunt Multi in Lumea asta:)
Nick:NiNjuTzika
Rasa:Ninja-Pumnal
Regat:Yelloww

#185 ImBack

•©• Popyca •©•

• Moderators
  • Member n°:4,923
  • posts 3,159
  • LocationBucuresti > Rahova
  • Time Online: 51d 16h 7m 36s

Posted 08 April 2012 - 01:37 PM

View PostNiNjuTzikA, on 08 April 2012 - 01:26 PM, said:

Ib spune :
UPDATE Armura de lvl 100 (110)
  • +0 pana la +4 => lvl 100
  • + 5 => lvl 102
  • + 6 => lvl 104
  • + 7 => lvl 106
  • + 8 => lvl 108
  • + 9 => lvl 110
Dar am si eu o intrebare...Defapt s-au schimbat aceste chestii nu? doarece armura posedata +5/6 este de la lvl 106 ....
, +4 pana la 105 si restu in colo nush asa este acum nou sau asa era inainte??
Astept un raspuns....
> Asa este acu'. Fiecare PLUS (+) este in dreptul fiecarui LEVEL (LvL)
> Noi vi le-am pus pentru ca voi nu le vedeti pe joc si sa nu mai aveti surprize ca "BA SUNTETI... / GM DA-MI POSEDATA INAPOI LA LVL X CA NU STIAM / etc.." nu stiati despre asa ceva.
> Dupa UPDATE (care va fi intr-o luna & intr-o zi din anul 2012) o sa le vedeti si voi pe fiecare in parte cand dati la upgradare.

I hate Internet Explorer Posted Image but love Mozilla Firefox

A face pe prostul la timpul potrivit este cea mai mare intelepciune!!!

Posted Image

Regulament Metin2 - Sunt Roman - Regulament Forum

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#186 NiNjuTzikA

Newbie

• Members
  • Pip
  • posts 26

Posted 08 April 2012 - 07:07 PM

View PostImBack, on 08 April 2012 - 01:37 PM, said:

> Asa este acu'. Fiecare PLUS (+) este in dreptul fiecarui LEVEL (LvL)
> Noi vi le-am pus pentru ca voi nu le vedeti pe joc si sa nu mai aveti surprize ca "BA SUNTETI... / GM DA-MI POSEDATA INAPOI LA LVL X CA NU STIAM / etc.." nu stiati despre asa ceva.

> Dupa UPDATE (care va fi intr-o luna & intr-o zi din anul 2012) o sa le vedeti si voi pe fiecare in parte cand dati la upgradare

Deci asa v`a fi dupa update nu?

#187 NiNjuTzikA

Newbie

• Members
  • Pip
  • posts 26

Posted 09 April 2012 - 12:14 PM

am o intrebare....de unde pot downloada acum dinamikul ca numai gasesc deloc de cand sa inchis megauploadul...Astept un raspuns fast va rog frumoss :o3:o3:o3

#188 MariusSs

[GM]MaRiUsSs

• Metin GM
  • Member n°:11,048
  • posts 460
  • Time Online: 20d 7h 47m 12s

Posted 09 April 2012 - 12:18 PM

http://fastupload.ro...f4e745e3a6.html ^_^

Posted Image

Posted Image

Posted Image

#189 Maseratii

Senior Member

• Members
  • Member n°:20,207
  • posts 147
  • Time Online: 4d 8h 34m 52s

Posted 12 April 2012 - 06:12 PM

Mi se pare mie sau voi faceti dinamilku mt2 un fel de WoW????, deci aici in v5 sau in nm2 nm1 iti trebuie party, este la fel ca pe wow eu stiu ca de obicei pe metin se joaca mai mult solo, dar in wow cam este cu raiduri(party) fara party nu prea reusesti nimic pe aici, corect?????

#190 xXHuntXx

Newbie

• Members
  • Pip
  • Member n°:31,896
  • posts 13
  • Cs Nickname:Diversity
  • Time Online: 13h 14m 7s

Posted 12 April 2012 - 06:24 PM

poti bate si singur dar trebuie sa stii si ce fel de bonuse iti folosesc pentru a bate in zone gen v4 respectiv v5. daca tu te duci cu iteme pt red forest exemplu nu ai nici o sansa. nu te duci cu doar 5k pv si te apuci la batut de nebun. incearca sa bagi niste bani in iteme si dupa dute in v4 . intradevar nu zic de new map 1 sau 2 acolo iti trebuie grupa. new map1 sa zic merge doar cu buff si sa mai zic instante daca nu esti pregatit bine, dar new map2 nu prea vad sa cresti singur, ar insemna mult mult chiar foarte mult timp sa bati mai ales fara mantii. sper ca nu am gresit in explicatie si daca am facuto astept o corectare!!! nu este nici un deranj

#191 Laylah

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Laylah Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

• Metin GM
  • Member n°:6,200
  • posts 1,023
  • LocationBucuresti
  • Cs Nickname:PisyMic
  • Time Online: 54d 6h 36m 39s

Posted 12 April 2012 - 06:37 PM

View PostMaseratii, on 12 April 2012 - 06:12 PM, said:

Mi se pare mie sau voi faceti dinamilku mt2 un fel de WoW????, deci aici in v5 sau in nm2 nm1 iti trebuie party, este la fel ca pe wow eu stiu ca de obicei pe metin se joaca mai mult solo, dar in wow cam este cu raiduri(party) fara party nu prea reusesti nimic pe aici, corect?????

Pisoias.. mapa aia nu o mai folosea nimeni.. toti fugeau la crescut in new maps.. uite ca aici ne-am gandit sa facem o mapa/camera de farmat pt cei mari sa nu mai aibe nevoie de droperi etc, o camera pe nivelul lor cu drop pe masura .

cum a zis si Hunt iti trebuie bonusuri pe masura pvm. nu te duci acolo sa bati cu set de pvp ca iti sar ochii din cap
citeste cu atentie aceste 2 tutoriale ai ceva de invatat din ele:

1. http://dinamik.ro/fo...onusuri-maxime/
2. http://dinamik.ro/fo...torial-potiuni/

ps: vi s-au pus si roua la general este un atuu in pvm :P

Invatati sa profitati de toate nebuniile de pe joc , aici ma refer la sucuri, roua pana si eventurile alea de minerrit cu alchimisti nu trebuie ratate, punandu-va sokete(minereuri) pe bijuterii capatati proprietatile bijuteriilor marite, conteaza foarte mult si alea.

Posted Image

Posted Image

#192 rocket7

Senior Member

• Members
  • Member n°:14,919
  • posts 324
  • LocationFocsani
  • Time Online: 9d 19h 41m 13s

Posted 12 April 2012 - 06:55 PM

View PostLaylah, on 12 April 2012 - 06:37 PM, said:

Pisoias.. mapa aia nu o mai folosea nimeni.. toti fugeau la crescut in new maps.. uite ca aici ne-am gandit sa facem o mapa/camera de farmat pt cei mari sa nu mai aibe nevoie de droperi etc, o camera pe nivelul lor cu drop pe masura .

cum a zis si Hunt iti trebuie bonusuri pe masura pvm. nu te duci acolo sa bati cu set de pvp ca iti sar ochii din cap
citeste cu atentie aceste 2 tutoriale ai ceva de invatat din ele:

1. http://dinamik.ro/fo...onusuri-maxime/
2. http://dinamik.ro/fo...torial-potiuni/

ps: vi s-au pus si roua la general este un atuu in pvm :P

Invatati sa profitati de toate nebuniile de pe joc , aici ma refer la sucuri, roua pana si eventurile alea de minerrit cu alchimisti nu trebuie ratate, punandu-va sokete(minereuri) pe bijuterii capatati proprietatile bijuteriilor marite, conteaza foarte mult si alea.
Vero nu are rost sa iti bati capul cu playeri gen maseratii.Asta cauta mereu scandal si sa se dea el mare.Si referitor la nebunii iti garantez ca maxim 10% stiu sa faca toate sucurile ptr a face roua(roua e la magazin,da mai sunt si sucuri cu 10 critica/patrundere/magie,70 atac/aparare).Copii astia s-au invatat cu totul la nas si le e sila sa invete.Pot cauta si ei tutoriale ptr a face toate sucurile si nebuniile.In caz ca nu stiati copii la cadourile roz cade atacul zeului dragon(mareste paguba produsa in lupta cu 12-15%).O sa le fac un tutorial cu toate sucurile poate prind si ei.Ca sa faceti fata in v5 va sfatuiesc un set full hp,otrava,undead si cu un buffer bun.Eu cu un ninja de 103(pose+0,chakrame avg46 10 diavol+set full diavol si restu) si cu buffer full int(itm cu 5 int,clopot cu 60 int etc) bateam de rupeam.E mai greu de batut Moartea si Dragonul.Moartea si restul moobilor cu set full undead si ce v-am mai zis + artificii ii bateti cu un ninja de le suna apa in cap.
Name:cNz
Race/Skills:Warrior body
Level:127
Rank:Chivalric
Best friends:Shaggy,Doxin,NeyNey,HeroBrine,Gika,gicone1,Mogly,Serenity,PrimeTime and more.
Prietena:Dya

"Destinul e scuza celor slabi si opera celor tari!"

#193 WrajitoruBack

Senior Member

• Members
  • Member n°:26,908
  • posts 297
  • Time Online: 17d 19h 51m 32s

Posted 12 April 2012 - 07:00 PM

View Postrocket7, on 12 April 2012 - 06:55 PM, said:

Vero nu are rost sa iti bati capul cu playeri gen maseratii.Asta cauta mereu scandal si sa se dea el mare.Si referitor la nebunii iti garantez ca maxim 10% stiu sa faca toate sucurile ptr a face roua(roua e la magazin,da mai sunt si sucuri cu 10 critica/patrundere/magie,70 atac/aparare).Copii astia s-au invatat cu totul la nas si le e sila sa invete.Pot cauta si ei tutoriale ptr a face toate sucurile si nebuniile.In caz ca nu stiati copii la cadourile roz cade atacul zeului dragon(mareste paguba produsa in lupta cu 12-15%).O sa le fac un tutorial cu toate sucurile poate prind si ei.Ca sa faceti fata in v5 va sfatuiesc un set full hp,otrava,undead si cu un buffer bun.Eu cu un ninja de 103(pose+0,chakrame avg46 10 diavol+set full diavol si restu) si cu buffer full int(itm cu 5 int,clopot cu 60 int etc) bateam de rupeam.E mai greu de batut Moartea si Dragonul.Moartea si restul moobilor cu set full undead si ce v-am mai zis + artificii ii bateti cu un ninja de le suna apa in cap.

De ce vrei tu sa aduci taranii la bucuresti cand ii poti lasa la poplaca?
E o intamplare sa fii domn,si lucru mare sa fii om.

#194 ImBack

•©• Popyca •©•

• Moderators
  • Member n°:4,923
  • posts 3,159
  • LocationBucuresti > Rahova
  • Time Online: 51d 16h 7m 36s

Posted 12 April 2012 - 07:07 PM

View PostWrajitoruBack, on 12 April 2012 - 07:00 PM, said:

De ce vrei tu sa aduci taranii la bucuresti cand ii poti lasa la poplaca?
> Pey si taranii trebuie invatati insa cred ca mai usor mi-as invata pestele sa mearga decat sa invatz pe X sau Y sa joace Metin2 :) (raspuns relativ ironic / by IB)

I hate Internet Explorer Posted Image but love Mozilla Firefox

A face pe prostul la timpul potrivit este cea mai mare intelepciune!!!

Posted Image

Regulament Metin2 - Sunt Roman - Regulament Forum

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#195 Maseratii

Senior Member

• Members
  • Member n°:20,207
  • posts 147
  • Time Online: 4d 8h 34m 52s

Posted 20 April 2012 - 01:09 AM

View Postrocket7, on 12 April 2012 - 06:55 PM, said:

vezi ca aici nu suntem la bar pentru off topic, daca ai ceva cu mine vorbim in pm, ca si mie imi e usor sa te fac de toata mizeria pe forum!(nu esti primu si nu vei fi nici ultimu daca mai faci chestii dastea!)

#196 DoXinN

Senior Member

• Members
  • Member n°:30,090
  • posts 171
  • LocationIstanbull: >
  • Cs Nickname:DanNy
  • Time Online: 15d 4h 59m 42s

Posted 20 April 2012 - 01:26 AM

Mase dar cnz nu a vrut sa iti faca scandal ti-a explicat cum sa sta treaba la subiectu de la-i deschis prin "Metinul mi se pare sau este ca WoW" nu trebuie sa faci mizerie pe aici ca este curatenie:d[Imi pare rau pentru off topic] dar nu trebuie sa recurgem la astfel de gesturi:)

Edited by DoXinN, 20 April 2012 - 01:27 AM.

Name:DoXinN
LvL:127
Regat:Blue
Caracter:Warrior Body-force

Posted ImagePosted Image

#197 WrajitoruBack

Senior Member

• Members
  • posts 297

Posted 20 April 2012 - 02:01 AM

View PostMaseratii, on 20 April 2012 - 01:09 AM, said:

vezi ca aici nu suntem la bar pentru off topic, daca ai ceva cu mine vorbim in pm, ca si mie imi e usor sa te fac de toata mizeria pe forum!(nu esti primu si nu vei fi nici ultimu daca mai faci chestii dastea!)

Cristi doar ti-a explicat niste chestii minore deoarece a observat ca esti mai prost ca frana de avion,si s-a oferit sa te ajute.

#198 Ahshi

[GM]AhsHy

• Metin GM
  • Member n°:27,031
  • posts 123
  • LocationSlatina
  • Time Online: 8d 20h 28m 30s

Posted 21 April 2012 - 08:02 PM

View PostMaseratii, on 12 April 2012 - 06:12 PM, said:

Scuzane ca nu te putem invata metin. Ne pare rau este numai vina noastra :(

Ai putea fi mai atent la tutorialele care sunt postate la sectiunea specifica si ai putea sa inveti acolo cum sa iti creezi un set de crescut si iti zic eu ca nu vei mai avea nevoie de grupa. Vad ca si aici ti-au postat niste lucruri bune ai putea invata de ele..in loc sa veniti si sa va plangeti ati putea incerca sa invatati putin.Nu ai cum sa treci de lvl 80 din moment ce nu stii a bonusa niste iteme.

Edited by Ahshi, 24 April 2012 - 10:20 AM.

Posted Image

#199 EZIOxAxDAxF

♥ Leonard ♥

• Members
  • Member n°:14,352
  • posts 533
  • LocationPloiesti
  • Cs Nickname:EZIOxAxDAxF aka Leonard
  • Time Online: 7d 9h 27m 5s

Posted 22 April 2012 - 12:53 AM

View PostMaseratii, on 20 April 2012 - 01:09 AM, said:

Iarta-ne maiestate ca nu putem sa-ti raspundem cum doresti maria ta, nu vrem sa te simti jignit cu noi... cu astia e la tara ca nu stiu nimic :(, noi suntem mai ,,grei" de cap si nu intelegem Maria ta :o3, te rugam sa ne inveti metin :( :-S. IRONIC !.

Sa sti ca daca omu` te ajuta si-ti explica cateva chestii asta nu inseamna ca si cauta scandal :))), dar observ ca pentru tine este una si aceasi :). Nu-mi bat capu` cu tine sa-ti explic pe intelesul lui cNz IB care pricep imediat, si un copil care n-are habar de el. Iti voi explica mai incet.
Sa fi atent, ca nu repet a 2-a oara ;).

Sura/Saman:

Sabie: Sansa de Lovitura Critica 15% ; Otravire 10% ; Viteza Farmecului +20% ; Tare Impotriva Diavolului + 25% (V5,V3,V4) ; Tare Impotriva Vampirilor + 20% (V5,DT), daca e sa-ti intre inteligenta in loc de Otravire... o sa fie asa si asa ;).
Dar iti trebuie multa inteligenta ;), e bine sa ai un saman langa tine mereu.
Pietre: Piatra Loviturii Fatale +6
Piatra Monstrilor +5
Piatra Loviturii Patrunzatoare +6

Armura: Max Pv +5000 ; Tare Impotriva Monstrilor (6/7 bonus) [dupa level 101] ; Viteza Farmecului + 20% ; Rezistenta la Sagetii +15% ;
Piatra Vitalitatii +6
Piatra Apararii +6
Piatra Eschivei +6

Coif: Rezistenta la magie 15%
Tare Impotriva Diavolului +25% (V5,V4,V3)
Tare Impotriva Vampirilor +20% (V5,DT)
Tare Impotriva Semi-oamenilor 15% (V5,V4,V3)
Sansa Otravire 10%

Bratara: Max PV +5000
Rezistenta la Magie +15%
Tare Impotriva Vampirilor +20% (V5,DT)Rezistenta la Fulger +15% (V5,V4,V3)

Colier: Max PV +5000
Sansa Bonus la Experienta +20%
Sansa Otravire +10%
Rezistenta la Sagetii+15%
Rezistenta la Fulger

Scut: Imun la Necunostiinta
Imun Incetinire
Sansa Bonus la Experienta 20%
Tarie+13 [depinde de rasa , int-saman+sura,dex-ninja]
Tare Impotriva Semi-oamenilor 15% (V5,V3,V4)

Cerceii: Max PV 1850 (Cerceii de Abanos+9) sau lacrima cer la saman+sura
Tarie +12 (Cerceii de Abanos+9)
Inteligenta +14 (cerceii lacrima cer)
Rezistenta la Sagetii 15% (V5,V4,V3)
Tare Impotriva Semi-oamenilor 15%
P.S Daca esti sura/saman de sfatuiesc sa pui inteligenta;)

La Warr/Ninja acolo stie orice inteligent !!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Acum cu potiunile, iti voi arata ce este esential !

NE PARE RAU DAR AI PRIMIT 3 DE X LA Romanii are talent :)))). Nu ma pricep la asta dar uitate aiceea.

http://dinamik.ro/fo...torial-potiuni/

P.S1 Daca am gresit cu ceva puteti sa-mi spune-ti :P...
P.S2 Chiar nu-mi aduc aminte de bonusuri, ca eu cat timp am stat pe cont nu eu am facut bonusurile si skill :| ca nu stiam sa mai fac P :)))... deci iertatima :D.

Edited by EZIOxAxDAxF, 22 April 2012 - 12:54 AM.

Posted Image

Posted Image

#200 WrajitoruBack

Senior Member

• Members
  • posts 297

Posted 22 April 2012 - 03:05 AM

"P.S1 Daca am gresit cu ceva puteti sa-mi spune-ti"

Daca tu insisti Ezio,nu te pot refuza:)))
Prima data o sa scriu ce ai scris tu,si dupa raspunsul meu ca sa nu va incurcati.
1."Pietre: Piatra Loviturii Fatale +6
Piatra Monstrilor +5
Piatra Loviturii Patrunzatoare +6"

In v5 nu se baga piatra patrunzatoare deoarece la 100+ esti full critic,si patrunzatoare nu are efect pentru ca monstrii nu detin aparari.
Deci vei da acelasi dmg pe hit si cu si fara patrunzatoare pe arma.Eu va recomand reintoarcere,daca ai full vampiri pe tine dai 10k+ pe skill,cu cat se incarca mai repede,cu atat mai bine.

2."Armura: Max Pv +5000 ; Tare Impotriva Monstrilor (6/7 bonus) [dupa level 101] ; Viteza Farmecului + 20% ; Rezistenta la Sagetii +15% ;
Piatra Vitalitatii +6
Piatra Apararii +6
Piatra Eschivei +6"

Unde este rezistenta la sabie?inteleg ca arcasii o sa-ti dea maxim 7-800 dar cand o sa vina luptatorii seta-ou cu sabie si o sa-ti dea 3k pe hit ce mai faci atunci?
Pietrele,iar la fel gresite...
Vitalitatea aia nu trebuie sa se afle acolo deoarece ai 30k hp+ si numai conteaza 1k hp de la piatra,eu recomand piatra pitularii care da sansa evitarii atacurilor cu sageti.

"3.Bratara: Max PV +5000
Rezistenta la Magie +15%
Tare Impotriva Vampirilor +20% (V5,DT)Rezistenta la Fulger +15% (V5,V4,V3)"

Rezistenta la fulger?
Fulgerul,focul,vantul nu sunt implementate pe oficial,dar barem pe privat!!!!
Inainte sa ma contraziceti,v-as recomanda sa faceti un test...pentru ca aici se gasesc greu playeri care au trecut de 70 pe oficial...

4."Colier: Max PV +5000
Sansa Bonus la Experienta +20%
Sansa Otravire +10%
Rezistenta la Sagetii+15%
Rezistenta la Fulger"

Sansa otravire pe colier?WTF?!?!?!?
Rezistenta la fulger iar...exclus
Si in loc de experienta bagati sabie,mai bine sa bati toata camera fara bonus exp,decat sa bati o grupa cu full bonus exp.

5.Scut: Imun la Necunostiinta
Imun Incetinire
Sansa Bonus la Experienta 20%
Tarie+13 [depinde de rasa , int-saman+sura,dex-ninja]
Tare Impotriva Semi-oamenilor 15% (V5,V3,V4)

Imun incetinire?
Pe dinamik ai viteza de miscare 300,ce iti mai trebuie imun incetinire?
Ai uitat de diavol si vampiri pe scut?

6."
Cerceii: Max PV 1850 (Cerceii de Abanos+9) sau lacrima cer la saman+sura
Tarie +12 (Cerceii de Abanos+9)
Inteligenta +14 (cerceii lacrima cer)
Rezistenta la Sagetii 15% (V5,V4,V3)
Tare Impotriva Semi-oamenilor 15%"

Cercei de abanosi+9 1850 pv? nu exista asa ceva!
Abanosii+9 fara finisaje au 1650+primul finisaj 165+al doilea finisaj 165+ al 3-lea finisaj 330=2310
Primele 2 finisaje sunt congruente cu 10% valoarea bonusului special al itemului si ultimul finisaj este congruent cu 20% valoarea bonusului special al itemului.
De vampiri si diavol ai uitat pe cercei?de sabie la fel?
Trebuie sa fii full sabie full sageti full magie full vampiri ca sa rezisti in v5,pentru v3-4 recomand diavol si semi-om in loc de vampiri.

Multumesc ca m-ai lasat sa te contrazic Ezio:))),bafta in continuare la toti.Daca pe joc nu am mai intrat de 2-3 luni,macar pe forum sa va ajut.

#201 EZIOxAxDAxF

♥ Leonard ♥

• Members
  • posts 533
  • LocationPloiesti

Posted 22 April 2012 - 06:50 AM

Da ma mersi :)), poi eu nu pot sa trec de 71 si-mi spui de 100? :))
Eu nu ma mai joc metin ma :| si am uitat :|, tu crezi ca-s tanar ca tine:))).

P.S Tony, ai promis ca-mi dai posedata aia :o3.

Edited by EZIOxAxDAxF, 22 April 2012 - 06:52 AM.

Posted Image

Posted Image

#202 WrajitoruBack

Senior Member

• Members
  • posts 297

Posted 22 April 2012 - 11:35 AM

Nu conteaza cat de mult joci,trebuie sa realizezi toata avantajele si dezavantajele pana gasesti calea cea mai usoara.
Si posedata ti-o dadeam.dar au fost unele "certuri" pe baza increderii si i-am dat posedata negustoarei pentru un video chat:)))

Daca mai aveti intrebari,o sa va raspund cu cea mai mare placere.

Edited by WrajitoruBack, 22 April 2012 - 11:36 AM.

#203 EZIOxAxDAxF

♥ Leonard ♥

• Members
  • posts 533
  • LocationPloiesti

Posted 22 April 2012 - 11:46 AM

Da bine mersi :))), oricum pe vechiu dinamik, te-am batut cand erai saman >:).
In loc sa mi le dai mie :|, sa nu mai imi dea chakramele cNz si cu Baby DoLL tu le dai la aia pentru o partida? :| Esti fara obraz:|

Posted Image

Posted Image

#204 Freakystile

[GM]Freaky

• Metin GM
  • Member n°:3,496
  • posts 524
  • LocationBucuresti
  • Cs Nickname:BigAndChunky
  • Time Online: 4d 13h 47m 28s

Posted 22 April 2012 - 07:05 PM

Acesta nu e topic de spam sa vorbiti voi in voie e doar pentru intrebari legate de metin , poate mai invatati ceva la jocul asta
PRO Parkour
Spune NU competitiei!

Beyond You!

Posted Image

#205 DjSm0k3r

Newbie

• Members
  • Pip
  • Member n°:32,071
  • posts 2
  • Time Online: 53m 59s

Posted 28 April 2012 - 06:53 PM

CAre imi da si mie siteul de la shopul vechi/?

#206 neyney

[GM]NeyNey

• Metin GM
  • Member n°:12,673
  • posts 229
  • LocationItaly/Pordenone
  • Cs Nickname:NeyNey
  • Time Online: 12d 4h 9m 19s

Posted 28 April 2012 - 07:14 PM

Acum 8 aproximativ 9 minute ai facut acest topic :) http://dinamik.ro/fo...883#entry116883

Cred ca e bine sa te mai uiti odata la el.
Posted Image

Posted Image

Incearca sa fii un om de valoare si nu neaparat un om de succes.
Albert Einstein

#207 alexsteaua999

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • Member n°:22,873
  • posts 98
  • LocationCluj
  • Cs Nickname:RoZaToR
  • Time Online: 2d 3h 34m 15s

Posted 16 May 2012 - 10:44 AM

Buna all! Am o intrebare. Sunt nesigur pe o chestie: Bonusul Fire Resistance e bun si contra sura(la unele skilluri)...sau doar la saman?
Eu stiam ca e bun si contra Sura BM(deoarece are unele skilluri de foc)...dar vreau sa fiu sigur.

• Prietenia este ca si cand faci pipi pe tine: toata lumea poate sa o vada, dar numai tu stii sentimentul caldut pe care il aduce.
  • Cel care zambeste atunci cand lucrurile iau o intorsatura proasta s-a gandit deja pe cine sa dea vina.
  • Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.
  • E nevoie de 46 de muşchi ca să te încrunţi la ei, dar doar de 4 pentru a le trage un pumn în faţă.
>> Mt2 NickName: R0Z4ToR <<
>> Rasa: Warrior, Corp <<
>> Regat: Blue:D
Posted Image

#208 DonNyRisBaCk

Newbie

• Members
  • Pip
  • Member n°:29,827
  • posts 19
  • LocationBistrita jud BN
  • Cs Nickname:DonNyR
  • Time Online: 1d 11h 28m 35s

Posted 16 May 2012 - 01:18 PM

Da este buna si la sura deorece va micsora atacul flamei

#209 alexsteaua999

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • Member n°:22,873
  • posts 98
  • LocationCluj
  • Cs Nickname:RoZaToR
  • Time Online: 2d 3h 34m 15s

Posted 16 May 2012 - 01:33 PM

View PostDonNyRisBaCk, on 16 May 2012 - 01:18 PM, said:

Da este buna si la sura deorece va micsora atacul flamei
Bun mersi...sper ca esti sigur pe ce zici...nu ca si mine:))..

• Prietenia este ca si cand faci pipi pe tine: toata lumea poate sa o vada, dar numai tu stii sentimentul caldut pe care il aduce.
  • Cel care zambeste atunci cand lucrurile iau o intorsatura proasta s-a gandit deja pe cine sa dea vina.
  • Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.
  • E nevoie de 46 de muşchi ca să te încrunţi la ei, dar doar de 4 pentru a le trage un pumn în faţă.
>> Mt2 NickName: R0Z4ToR <<
>> Rasa: Warrior, Corp <<
>> Regat: Blue:D
Posted Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users