Welcome to Dinamik Counter-Strike Servers
![]() |
Welcome to Dinamik Counter-Strike Servers, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Dinamik Counter-Strike Servers by signing in or creating an account.
|
Guest Message by DevFuse
Counter Strike: Global Offensive- Preview
Started by EyeObs, Dec 12 2011 11:48 PM
9 replies to this topic
Posted 13 December 2011 - 05:00 PM
pot sa spun ca arata foarte bine, dar poate voi imbatranii asteptand varianta full; si un calculator mai bun pt mine se poate? :D
Posted 15 December 2011 - 11:06 AM
Super jocu . Sa speram ca apare cat mai rapid pe steam
Edited by K3nvelo, 15 December 2011 - 11:06 AM.
DACA VREI SA-L FACI PE DUMNEZEU SA RADA POVESTESTE-I PLANURILE TALE
k3nzoR` tells admins: K3nvelo ca sa sti de acum ..unde sunt owner nu mai ai ce cauta
X:girl; Y:boy
X: mie imi apareau cosuri intre sani cand eram adolescenta...
Y: aoloo ce scarbos :-&
X: nu-i scarbos,ca asa apar la toate fetele la pubertate /:)
Y: nu-i adevarat! io de ce n-am avut? /:)
X: pai tu esti fata?! :|
k3nzoR` tells admins: K3nvelo ca sa sti de acum ..unde sunt owner nu mai ai ce cauta
X:girl; Y:boy
X: mie imi apareau cosuri intre sani cand eram adolescenta...
Y: aoloo ce scarbos :-&
X: nu-i scarbos,ca asa apar la toate fetele la pubertate /:)
Y: nu-i adevarat! io de ce n-am avut? /:)
X: pai tu esti fata?! :|
Posted 20 December 2011 - 09:33 AM
uitati si un gameplay pe xbox
!
!
Feel free to Subscribe - http://www.youtube.com/breakdance1106/
Posted 20 December 2011 - 03:58 PM
Ca si Source,nici GO nu cred ca va avea un mare succes,are un nou look,2-3 arme noi si partile bune se termina aici.Comparat cu COD sau Battlefield 3,CS GO e un esec lamentabil privit din toate punctele de vedere.
Edited by Serenity, 20 December 2011 - 03:58 PM.

I believe that through discipline, though not through discipline alone, we can achieve serenity, and a certain small but precious measure of the freedom from the accidents of incarnation, and charity, and that detachment which preserves the world which it renounces.-Robert Oppenheimer
Posted 21 December 2011 - 04:55 PM
Serenity, on 20 December 2011 - 03:58 PM, said:
Ca si Source,nici GO nu cred ca va avea un mare succes,are un nou look,2-3 arme noi si partile bune se termina aici.Comparat cu COD sau Battlefield 3,CS GO e un esec lamentabil privit din toate punctele de vedere.
COD are un engine grafic bun de pus in muzeu
In legatura cu jocul,aducea o oarecare esenta de realism daca introduceau cel putin un amarat de ADS (aim down the sight)
Dar un counterstrike e un counterstrike,a inceput de la un mod de Half-Life si asa va ramane,indiferent de ce imbunatatiri de grafica va avea...
(Parerea mea)
If you drink alcohol, you are alcoholic?
But if you drink Fanta, you are fantastic!
But if you drink Fanta, you are fantastic!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users