Edited by EyeObs, 21 February 2012 - 11:59 PM.
Welcome to Dinamik Counter-Strike Servers
![]() |
Welcome to Dinamik Counter-Strike Servers, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Dinamik Counter-Strike Servers by signing in or creating an account.
|
Guest Message by DevFuse
[Tutoria] Sql Injection
Started by ShadowWhite, Feb 21 2012 09:38 PM
7 replies to this topic
Posted 21 February 2012 - 09:38 PM
DELETED
Posted 21 February 2012 - 11:11 PM
O eroare in baza de date nu se face pentru sustragere de informatii prin metoda ta daca ma intelegi "iti da cu virgula",o eroare intr-o baza de date produce un crash si cauzeaza caderea intregului sistem sau caderea partiala,ca sa obtii informatii ai nevoie de un atac in forta asupra acelei baze de date si in urma acestui atac poti obtine conturi,parole sau poti fi prins si bagat la inchisoare s.a..Daca detine fisier .html si scrierea lui a fost corecta nu poti obtine nici un avantaj,poti doar sa te folosesti de aceste erori de scriere (daca sunt).Fara cunostinte intr-un limbaj de programare,sa stii cum funtioneaza un program,ce este necesar sa faci un program,de ce sa te apuci de hacking?Ai vazut un tutorial facut pe net cu metode vechi de 7-8 ani si erori de scriere in unele site-uri asa ca te apuci si tu sa intrii la altul in ograda dar acele vulnerabilitati au fost rezolvate de foarte mult timp.
PS:Sa nu mai vorbim de plasamentul de produse prezentate ca exemplu si bazele de date nu au acelasi format cu cel prezentat de tine sa poti cauta o anumita linie in care sa schimbi prin magia lui Houdini 2 cifre/litere intre ele.
PS:Sa nu mai vorbim de plasamentul de produse prezentate ca exemplu si bazele de date nu au acelasi format cu cel prezentat de tine sa poti cauta o anumita linie in care sa schimbi prin magia lui Houdini 2 cifre/litere intre ele.
Edited by Serenity, 21 February 2012 - 11:16 PM.

I believe that through discipline, though not through discipline alone, we can achieve serenity, and a certain small but precious measure of the freedom from the accidents of incarnation, and charity, and that detachment which preserves the world which it renounces.-Robert Oppenheimer
Posted 21 February 2012 - 11:29 PM
Tutorialul este facut de mine, iar la partea cu virgula / apostroful ai dreptate.
"Fara cunostinte intr-un limbaj de programare,sa stii cum funtioneaza un program,ce este necesar sa faci un program,de ce sa te apuci de hacking? "
Daca hacking este definita acestui tutorial, te-as ruga sa mai treci inca odata prin limbajul internet-ului si sa aflii ce inseamna Hacking si Cracking.
Hacking = Securitate
Cracking = Distrugere, Exploatare , "Spargere"
Dupa cum spuneam nu am venit pe forum ca sa ma dau mare cu cunostintele mele ci sa le arat celorlalti sa invete cum este format un MySQL sau cum sa te previi de genul de atacuri.
" Ai vazut un tutorial facut pe net cu metode vechi de 7-8 ani si erori de scriere in unele site-uri asa ca te apuci si tu sa intrii la altul in ograda dar acele vulnerabilitati au fost rezolvate de foarte mult timp. "
SQL Injection este doar o modalitate de a ataca un WebSite. Pe langa SQLi mai sunt, LFI , RFI, XSS etc.
"Fara cunostinte intr-un limbaj de programare,sa stii cum funtioneaza un program,ce este necesar sa faci un program,de ce sa te apuci de hacking? "
Daca hacking este definita acestui tutorial, te-as ruga sa mai treci inca odata prin limbajul internet-ului si sa aflii ce inseamna Hacking si Cracking.
Hacking = Securitate
Cracking = Distrugere, Exploatare , "Spargere"
Dupa cum spuneam nu am venit pe forum ca sa ma dau mare cu cunostintele mele ci sa le arat celorlalti sa invete cum este format un MySQL sau cum sa te previi de genul de atacuri.
" Ai vazut un tutorial facut pe net cu metode vechi de 7-8 ani si erori de scriere in unele site-uri asa ca te apuci si tu sa intrii la altul in ograda dar acele vulnerabilitati au fost rezolvate de foarte mult timp. "
SQL Injection este doar o modalitate de a ataca un WebSite. Pe langa SQLi mai sunt, LFI , RFI, XSS etc.
Posted 21 February 2012 - 11:35 PM
Daca hacking-ul,arta exploatarii,pentru tine inseamna securitate,nu mai ce sa iti spun,mi-a facut placere sa vorbim,salut.
Traducere:
-daca prin tutorialul tau sa zicem ca poti primii ceva informatii fara aprobarea celuia care le detine,nu faci hacking?(securitatea asta si un kilometru are 1024 de metrii nu?)
-limbajul internetului?am vorbi toti in limbaj de programare in asta consta pana la urma internetul, schimb de informatie sau te referi la ce scri pe yahoo messenger "omfg,oumaigad,stfu,dnd..."
Traducere:
-daca prin tutorialul tau sa zicem ca poti primii ceva informatii fara aprobarea celuia care le detine,nu faci hacking?(securitatea asta si un kilometru are 1024 de metrii nu?)
-limbajul internetului?am vorbi toti in limbaj de programare in asta consta pana la urma internetul, schimb de informatie sau te referi la ce scri pe yahoo messenger "omfg,oumaigad,stfu,dnd..."
Edited by Serenity, 21 February 2012 - 11:48 PM.

I believe that through discipline, though not through discipline alone, we can achieve serenity, and a certain small but precious measure of the freedom from the accidents of incarnation, and charity, and that detachment which preserves the world which it renounces.-Robert Oppenheimer
Posted 21 February 2012 - 11:48 PM
Am explicat foarte clar:
Hacking = Securitate.
Cracking = Distrugerii, exploatari
Si mie mi-a facut placere !
LE: Nu am venit in comunitate sa ma cert cu voi, am venit sa va explic cateva chestii pe care le-am invatat eu si inca le recapitulez.
Hacking = Securitate.
Cracking = Distrugerii, exploatari
Si mie mi-a facut placere !
LE: Nu am venit in comunitate sa ma cert cu voi, am venit sa va explic cateva chestii pe care le-am invatat eu si inca le recapitulez.
Posted 21 February 2012 - 11:52 PM
HÁCKING HÉCHING/ s. n. spargere de rețele pe bază de date și informații secrete. (< engl. hacking)
hacking s.n. ◊ „De cinci ani Călin a descoperit universul calculatorului iar în doi ani s-a specializat în hacking (spargere de rețele pe bază de date și informații secrete)” Ev.z. 18 I 97 p. 3 [pron. héching] (din engl. hacking)
http://dexonline.ro/definitie/hacking
SECURITÁTE s. f. 1. Faptul de a fi la adăpost de orice pericol; sentiment de încredere și de liniște pe care îl dă cuiva absența oricărui pericol. ♦ Protecție, apărare. * Securitate colectivă = stare a relațiilor dintre state, creată prin luarea pe cale de tratat a unor măsuri de apărare comună împotriva unei agresiuni. 2. (Ieșit din uz) Totalitatea organelor de stat care aveau ca sarcină apărarea sistemului social-economic și politic al statului comunist. – Din fr. sécurité, lat. securitas, -atis.
http://dexonline.ro/...itie/securitate
*nu se cearta nimeni cu tine dar uitate si tu ce aberatie ai scris*
hacking s.n. ◊ „De cinci ani Călin a descoperit universul calculatorului iar în doi ani s-a specializat în hacking (spargere de rețele pe bază de date și informații secrete)” Ev.z. 18 I 97 p. 3 [pron. héching] (din engl. hacking)
http://dexonline.ro/definitie/hacking
SECURITÁTE s. f. 1. Faptul de a fi la adăpost de orice pericol; sentiment de încredere și de liniște pe care îl dă cuiva absența oricărui pericol. ♦ Protecție, apărare. * Securitate colectivă = stare a relațiilor dintre state, creată prin luarea pe cale de tratat a unor măsuri de apărare comună împotriva unei agresiuni. 2. (Ieșit din uz) Totalitatea organelor de stat care aveau ca sarcină apărarea sistemului social-economic și politic al statului comunist. – Din fr. sécurité, lat. securitas, -atis.
http://dexonline.ro/...itie/securitate
*nu se cearta nimeni cu tine dar uitate si tu ce aberatie ai scris*
Edited by Serenity, 21 February 2012 - 11:55 PM.

Posted 21 February 2012 - 11:58 PM
deleted.
Edited by EyeObs, 22 February 2012 - 12:02 AM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

This topic is locked