Jump to content

Welcome to Dinamik Counter-Strike Servers

Welcome to Dinamik Counter-Strike Servers, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Dinamik Counter-Strike Servers by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Customize your experience here
Guest Message by DevFuse

* * * * * 1 votes

Banat Pentru In Activitate!!

8 replies to this topic

#1 Kalmi1997

Newbie

• Members
  • Pip
  • Member n°:31,460
  • posts 15
  • Cs Nickname:GlontzVidia
  • Time Online: 3h 16m 56s

Posted 22 February 2012 - 10:58 AM

Buna ziua ma numesk kalmika.In data de 21.2.2012 am fost banat pentru in activitate.Am lasat contu pe noapte casa ma creasca new map si am primit ban pentru "refuz control....
Eu nu cred ca e corect pentru un player care e afk sa se dea ban pentru in activitate cika am refuzat test!!! ... Va rog sa va gantit ca cauza de ban e o prostie ca eram afk...ori cand in ori ce moment fak test cand vreti ... dar pur si simplu nu eram la pc... stiu ca playeri mau reclamat find ca iam batut la lv 103-104 sii ii erau ciuda ca aveau lv 115-120. dar va pot demonstra ca ii bat fara nicio problema cand vreti dumneavoastra si dupaia dam test!!! Va Multumesck pentru atentie!!!

Nume de joc.. GlontzVidia
Nivel...104

Ban...... (by)...... ImBack....(IB)

Edited by ImBack, 22 February 2012 - 04:33 PM.
SE NUMESTE EDIT. TINE 10 MINUTE

#2 ImBack

•©• Popyca •©•

• Moderators
  • Member n°:4,923
  • posts 3,159
  • LocationBucuresti > Rahova
  • Time Online: 51d 16h 7m 36s

Posted 22 February 2012 - 03:37 PM

Topic mutat de la TUTORIALE la RECLAMATII

I hate Internet Explorer Posted Image but love Mozilla Firefox

A face pe prostul la timpul potrivit este cea mai mare intelepciune!!!

Posted Image

Regulament Metin2 - Sunt Roman - Regulament Forum

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#3 ImBack

•©• Popyca •©•

• Moderators
  • posts 3,159

Posted 22 February 2012 - 04:46 PM

1). Ia spune-mi ce zice clip-ul asta mai ales ca specific clar si orele in el :)

Aceasta-i prima filmare, deci poti s-o bagi sau nu poti s-o bagi in seama:

Aceasta-i a doua filmare, adica aceea importanta..te sfatuiesc s-o bagi in seama:
Revin cu filmarea pt scoaterea unor date cu caracter personal
2). Oare o persoana inactiva (sau care dorme) se restarta mereu in acelasi loc cand era omorat de mobi ? ca din ce stiu yo daca te omoara un mob sa zicem si nu esti la PC nu te restartezi in acelasi loc, ci te va duce in oras...unde-i punctul de restartare in oras ?! aaaaaaa...cred ca stiu, la mai mult de 100m pe harta in coltul opus...
3). Ia uite ce scrie in acest print de mai jos...
Posted Image
...deci e acelasi text din filmare, doar ca i-am dat PRINT :)
4). Din moment ce te-am banat, inseamna ca ai folosit un program interzis de a-ti tine caracterul in joc, ceea ce ti-a adus banul din pacate :(

PS1: Ti-am redus banul la 1 saptamana...
PS2: Yo unul am fost ca tine si inca sunt, dar se pare ca atat tu cat si altzii ca tine uita acest luru mini-esential.
PS3: Hai sa-ti vad replica si logica dar cu dovezi; vreau sa vad si yo cum sustii tu ca n-ai fost activ, dar totusi te restartai in acelasi loc.

Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#4 Kalmi1997

Newbie

• Members
  • Pip
  • posts 15

Posted 22 February 2012 - 05:07 PM

mane eu am lasat caracteru sa ma creasca new map si mam pus in pat nu am mai veriicat !! deci care e faza? nu eram la pc noaptea la 2 pur si simplu!! ce sa zic si mai explicit ib ce program am folosit sau ce hak??? daca tot ma ameninti!!! deci eu pot jura ca eu la 2 noaptea dormeam...dar treaba ta crezi ca nu dadeam test cu tine....cum crezi!! de unde tia venit in cap ca am hak? si ce hak :l? eu habar nam da in privinta asta eu zic sincer ca nu am avut hak...

#5 Kalmi1997

Newbie

• Members
  • Pip
  • posts 15

Posted 22 February 2012 - 05:09 PM

si nu stiam ca daca e afk cineva se da ban:l
Hai sa luam un exemplu: eu bat sa cresc si ma cheama un prieten si las asa pc si ramane caracteru asa trece un gm si imi da ban pt ce pentru afk!!

Posted Today, 05:11 PM
ib imi poti verifica si ultimu colt din pc dela mine sa vezi daca am programe interzise si daca am 1 program 1 folder 1 rahat mik interzis sa imi dai permanentu pe ip!!! DA? deci acest ban a fost la naspa scos .. nu aveai ce sa faci si te legai de oameni..

Posted Today, 05:14 PM
Mah si in alea 20 de min nu faceam nik a a? si erai si invizibil hai sa fim seriosi !!! de unde am fi avut sa stiu daca eram la pc ca esti pe inv .... sa incepem asa!

Posted Today, 05:15 PM
ma poti ameninta pentru refuz! nu am dat log out nu am zis nu.... pentru ca nu eram la pc dormeam!! si imi dai 2 saptamani asa cadou pe nimika!!../../../public/style_emoticons/default/45.gif

edit IB: FOLOSESTE BUTONUL EDIT. TINE FIX 10 MINUTE NU SECUNDE.

Edited by ImBack, 22 February 2012 - 05:21 PM.
FOLOSESTE BUTONUL EDIT

#6 Kalmi1997

Newbie

• Members
  • Pip
  • posts 15

Posted 22 February 2012 - 05:21 PM

Acesta e preocupatie .... adica sati explic cand omu nu are ce face se leaga de alti casa se bage in seama...Am ramas socat dece am luat ban =))

+1 avertisment pt posturi multiple.

Edited by ImBack, 22 February 2012 - 05:22 PM.

#7 Kalmi1997

Newbie

• Members
  • Pip
  • posts 15

Posted 22 February 2012 - 05:25 PM

te iei si din aia din map shop isi lasa oameni caracterele noaptea sa faka bani sau sa creasca si tu inparti ban si kick ... care gm sga sgm mai face asta ... zic eu ib nici unu sau rar dai de unu asa afurisit

#8 Kalmi1997

Newbie

• Members
  • Pip
  • posts 15

Posted 22 February 2012 - 05:38 PM

ib =)) sa zic ceva cu restartatu in acelasi lok? acol ne este orasul acolo dam noi oras =))) daca vr sa sti... Ai scos video 2? vroiam sal iau si sal trimit la george...... mdea

Edited by Kalmi1997, 22 February 2012 - 05:40 PM.

#9 ImBack

•©• Popyca •©•

• Moderators
  • posts 3,159

Posted 22 February 2012 - 05:40 PM

View PostKalmi1997, on 22 February 2012 - 05:25 PM, said:

te iei si din aia din map shop isi lasa oameni caracterele noaptea sa faka bani sau sa creasca si tu inparti ban si kick ... care gm sga sgm mai face asta ... zic eu ib nici unu sau rar dai de unu asa afurisit
1) Ban scos...greseala mea, dar se pare ca atunci cand se modifica o coordonate nu se mai anuntza si locul nou...a trebui sa testez personal.
2) Am tot specificat sa nu mai vad shop in mapa de shop in drum sau in casutza unde te da. NU-I NIMENI OBLIGAT SA SE BLOCHEZE IN SHOP-URILE LU' X sau Y. Mapa de shop este una destul de mare, cu ce te incanta faptul ca stai in fatza ?! cu nimic.

PS: Tocmai te-ai ales cu contul suspendat pe forum 12h. Ti-am dat un avertisment pt postari multiple si vad ca faci pe inocentul. Daca mai continui in acest ritm iti dau ban data viitoare nu doar suspendare a contului

Posted Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users