Welcome to Dinamik Counter-Strike Servers
![]() |
Welcome to Dinamik Counter-Strike Servers, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Dinamik Counter-Strike Servers by signing in or creating an account.
|
Guest Message by DevFuse
ATENTIE!!! - Cel care fura nume.
Started by EyeObs, Nov 29 2009 08:07 PM
33 replies to this topic
Posted 07 December 2009 - 11:21 PM
K3nvelo said:
Nu mai banati clasa de ip , vedeti ca a aparut plugin de banat MAC , si e mai usor cu aia.
Si ce crezi ca rezolvi daca banezi MAC-ul, nimic. MAC-ul se poate schimba foarte usor.Si cred ca ii va fi foarte usor sa reintre si sa creeze probleme.
Edited by Brandy, 07 December 2009 - 11:24 PM.
Posted 10 December 2009 - 04:47 PM
Nus cum se baneaza mac insa stiu ca am luat ban pe mac pe un serv de css , am reincercat sa intru dar degeaba , am schimbat ip , am scos routerul , si tot degeaba . Nu jucam pe steam ca sa spuneti ca am luat ban pe steamid :P . Am cautat pluginu insa nici o dovada ca ar exista , cine il are se bucura de el.
P.S. Brandy sa stii ca nu e chiar asa usor sa schimbi mac , in primul rand iti trebuie alta placa de retea , in al doilea rand trebuie sa te duci la firma de net sa le spui ca tiai schimbat placa de retea si ca ai alt mac.
P.S. Brandy sa stii ca nu e chiar asa usor sa schimbi mac , in primul rand iti trebuie alta placa de retea , in al doilea rand trebuie sa te duci la firma de net sa le spui ca tiai schimbat placa de retea si ca ai alt mac.
DACA VREI SA-L FACI PE DUMNEZEU SA RADA POVESTESTE-I PLANURILE TALE
k3nzoR` tells admins: K3nvelo ca sa sti de acum ..unde sunt owner nu mai ai ce cauta
X:girl; Y:boy
X: mie imi apareau cosuri intre sani cand eram adolescenta...
Y: aoloo ce scarbos :-&
X: nu-i scarbos,ca asa apar la toate fetele la pubertate /:)
Y: nu-i adevarat! io de ce n-am avut? /:)
X: pai tu esti fata?! :|
k3nzoR` tells admins: K3nvelo ca sa sti de acum ..unde sunt owner nu mai ai ce cauta
X:girl; Y:boy
X: mie imi apareau cosuri intre sani cand eram adolescenta...
Y: aoloo ce scarbos :-&
X: nu-i scarbos,ca asa apar la toate fetele la pubertate /:)
Y: nu-i adevarat! io de ce n-am avut? /:)
X: pai tu esti fata?! :|
Posted 10 December 2009 - 06:54 PM
Daca reusiti sa banati mac-ul este perfect...chestia cu schimbatul mac-ului n-o stiu toti puradeii , aia este pentru oameni mai avansati....asa ca este mult mai eficienta decat un banal banip.
Pt. cine stie este foarte usor sa-ti schimbi mac-ul placii de retea...dar, cred ca pentru 95% dintre playeri schimbarea mac-ului este de domeniul SF-ului.
Pt. cine stie este foarte usor sa-ti schimbi mac-ul placii de retea...dar, cred ca pentru 95% dintre playeri schimbarea mac-ului este de domeniul SF-ului.
Posted 11 December 2009 - 06:55 PM
K3nvelo said:
P.S. Brandy sa stii ca nu e chiar asa usor sa schimbi mac , in primul rand iti trebuie alta placa de retea
2. Mai nou nu mai trebuie sa anunti furnizoru de internet ca tiai schimbat MAC-ul.
Posted 14 December 2009 - 03:26 PM
Eu nu am intrat cu alt nick inafara de tavi si acuma mai recent CTD sau Tavi. ! ca sa stiti si voi !
I`m Back!!!!!!
Posted 14 December 2009 - 08:17 PM
EyeObs said:
Brandy go and read a book.
Daca setarile sunt prin DHCP atunci ai nevoie sa comunici furnizorului de internet adresa ta MAC.
Daca setarile sunt prin DHCP atunci ai nevoie sa comunici furnizorului de internet adresa ta MAC.
Posted 28 May 2011 - 10:53 AM
salut dinamik sunt ExtreamRules de pe jok;) ma-si interesa si eu dc nu merge serverul la mn si la alti merg plz raspuns
Posted 28 May 2011 - 11:17 AM
sall AJAX456 ARE kick hack controleazal ne soate prin oras
Hush edit : + warn te ai trezit dupa 2 ani sa postezi ? si faci si offtopic
Hush edit : + warn te ai trezit dupa 2 ani sa postezi ? si faci si offtopic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

This topic is locked