Acolo era un tip mai musculos,inalt si cu barba aranjata,numit Moartea.El avea o bata cioplita din lemn.
In fiecare zii,el trecea cu prietenul lui si ,cu bata ameninta vecinii "Da-mi seminte sau iti cade capul".El strangea seminte pntru a cumpara peste din targ. Dupa o saptamana, el a strans 1000 de seminte,si s-a gandit: "Hai sa merg in targ sa-mi iau provizii pentru iarna". Merge ce merge,si da de un vecin nou.El se umea EyeObs,Era mai mititel,si ,nou in cartier,nu cunostea pe nimeni.Cei doi s-au imprietenit,si au mers impreuna spre targ.Cand au ajuns,au vazut ca este inchis, era o piatra gravata cu cuvintele "Targ In Dotare cu kan,Revenim in 3 zile".Moartea,suparat se duce spre casa cu punga plina de seminte.
Atunci el ia bata,si zdrobeste piatra in multe bucati.EyeObs se duce inaintea lui spre casa. In drum,se intalneste cu prietenul lui Moartea.si il ameninta "Da-mi seminte sau iti cade capul".El speriat,ii da tot ce avea in buzunare,si aici intervine un dialog:
-Cat ai acolo?
EyeObs:Doar 500 de seminte
-Trebuie sa imi dai 1000
EyeObs: Dar nu am!
-Atunci nu am de ales...
Moartea,vazand ce se inampla din urma ,se duce fulger spre prietenul lui
Moartea:Ce faci ba?!
-Il jefuiesc pe asta
Moartea:Nu stii cine e "asta"?,si pentru ca era suparat din cauza incidentului cu targul,ii zdrobeste fata prietenului sau cu bata.
EyeObs si moartea s-au imprietenit,iar Moartea nu mai jefuia oameni.
El l-a invatat pe EyeObs cum sa se apere,iar el l-a invatat pe Moartea cum sa ciopleasca in piatra.
Dupa 3 zile,ei s-au intors ,si din piatra gravata cu Targ In Dotare cu kan a ramas DNK (D=Dotare) N(iN) K=(Kan)
Si Moartea a luat o multime de pietre pe care a scris DNK si le-a aruncat peste tot in cartier.
EyeObs a gasit o lampa cu un duh ,iar duhul zice:
Ai doar o dorinta,gandeste-te repede!
EyeObs se gandeste: "Poate ca in viitor sunt fete mai frumoase"
si zice "Vreau sa Ajung impreuna cu Moartea in secolul...21!"
Acum,in secolul 21,ei au gasit asa zisul "computer" ,si ,cu un program in care marea numele,dupa initiale,ei au scris DNK si a aprarut Dinamik.
Pentru ca metin2 era la moda,ei au descoperit acest joc,minunati de asta,s-au daruit lui,si asa a aparut Dinamik Metin2!
Acum dictionar!:D
Seminte=Bani
Kan=Paine
P.S.Daca v-am jignit in vreun fel,Vreau sa-mi cer scuze.
Edited by miniemotion, 14 December 2010 - 10:32 PM.